Ons project

Een school voor bedenkers, ontwerpers en makers!

We zijn een Katholieke dialoogschool waar graag zien centraal staat. We realiseren dit door aandacht te hebben voor samenwerking, diversiteit, respect en vertrouwen. Belangrijke levensmomenten delen en vieren we samen.afbeelding pedagogisch project

We kijken met een open blik naar de mens en de samenleving en verwachten dit ook van onze medewerkers, leerlingen en ouders. Op deze manier streven we samen naar rechtvaardigheid in diversiteit, gezondheid en zorg voor iedereen.

STEM en innovatie zitten in ons DNA. Denken en doen staan hierbij centraal. We vormen leerlingen tot probleemoplossende bedenkers, makers en ontwerpers die trots zijn op zichzelf, hun school en hun creaties. Bij elk project vertrekken we vanuit duurzaamheid en creativiteit en streven we er-naar om iedereen zijn of haar talenten te laten ontplooien.

We geloven sterk in de competenties, talenten en passies van onze medewerkers en leerlingen. Samen gaan we voor jouw maximale leerwinst en persoonsvorming. Jij speelt daar de allerbelangrijkste rol in, want leren is iets wat je zelf dagelijks doet. Als het wat minder gaat, staan we klaar om in dialoog een oplossing te zoeken.

Een fout maken mag en hoort bij het leren en het leven. Het biedt kansen om actie te ondernemen, om de fout recht te zetten en zelf verantwoordelijkheid op te nemen.

Samen helpen we jou om te groeien als unieke persoon op weg naar de boeiende en uitdagende wereld van morgen, waar je je eigen talenten ten volle kan inzetten.