Boeken, materiaal en kledij

Boeken
De boekenlijsten voor schooljaar 2023-2024 kan je hier terugvinden. 
Schoolboeken kunnen online besteld worden t.e.m. dinsdag 4 juli 2023. Vanaf woensdag 5 juli kan je met de boekenlijst naar de Standaard Boekhandel. 
Als je de boeken online bestelt, zullen de boeken op 1 september klaarliggen op school. Onze eerstejaars krijgen hun boeken al mee op zaterdag 26 augustus tijdens het onthaalmoment. 

Gereedschapslijsten
Eerste graad
De leerlingen kunnen het nodige materiaal en klein gereedschap aankopen via de school. Dit hoef je niet vooraf te bestellen. De leerlingen worden bij de start van het schooljaar door de STEM-leerkrachten begeleid voor de aankoop in het centraal magazijn. De aankopen worden aangerekend op de leerlingenfactuur.

Tweede graad (ook leerlingen die van studierichting veranderen)
Alle gereedschappen en materialen worden besteld via de firma Studieshop. Hier kan je handleidingen terugvinden om alles te bestellen. De handleidingen zijn in verschillende talen beschikbaar. De betaling gebeurt eveneens via deze firma. De bestelling wordt aan huis geleverd.
Om je bestelling te kunnen plaatsen, klik je eerst op het rode logo van Studieshop.be. Daarna selecteer je onze school en vul je je klas in. 
De gereedschapsijsten zullen hier pas beschikbaar zijn vanaf 29 juni.

Derde graad
De leerlingen kunnen het nodige materiaal/gereedschap aankopen via het centraal magazijn. De bestelling gebeurt tijdens de eerste praktijklessen. Alles wordt verrekend via de leerlingenfactuur.

Werkkledij
Je kunt alle werkkledij bestellen via deze deze link.
Turnkledij wordt besteld bij de leerkracht tijdens de eerste LO-les volgend schooljaar.


Ouders met betaalmoeilijkheden kunnen een afbetalingsplan aanvragen.